fbpx

Communicatietraining

Communicatie is één van de belangrijke factoren binnen uw werkveld. In deze cursus leert u tactvol te communiceren op diverse niveaus. U leert recht op uw doel af te gaan en betere resultaten te bereiken door uw boodschap beter af te stemmen op uw doelgroep.

Tijdsduur: 5 dagdelen

Prijs: in overleg

Verkooptraining

Onze verkooptraining gaat in om de noodzakelijke behoeften van uw klant te begrijpen en daar adequaat op in te spelen. Om uw klanten te behouden is het van essentieel belang dat zij op een correcte manier worden behandeld. U krijgt nieuwe handreikingen binnen deze training om de commerciële vaardigheden van uzelf, uw werknemers en uw bedrijf naar een hoger plan te tillen.

Tijdsduur: 4 dagdelen

Prijs: in overleg

Inkooptraining

U krijgt een duidelijk zicht op de diverse elementen van de inkoop en de opbouw van het inkoopproces. U leert herkennen wanneer, waar en hoe u besparingen in de inkoop door kunt voeren. Daarnaast bent u in staat een crediteurenanalyse te maken. Onze inkooptraining biedt u handvatten om besparingen te traceren en door te voeren. Onderwerpen als inkoopproces, inkoopvoorwaarden, onderhandelen en besparingen doorvoeren komen uitgebreid aan de orde. De cursus is bedoeld voor leidinggevenden die meer vaardigheden willen ontwikkelen op het gebied van de inkoop.

Tijdsduur: 4 dagdelen

Prijs: in overleg

Succesvol zakendoen in Azië

Bent u ondernemer en doet u veel zaken op het Aziatische continent? Dan is de cursus succesvol zakendoen in Azië de juiste keuze. Deze training gaat in op de basis-aspecten van het ondernemerschap in Azië.

Tijdsduur: 2 dagdelen

Prijs: in overleg

Personeelsbeheer

Het management kan op maat worden getraind op het gebied van gezondheids- en casemanagement, functiewaardering en loonbepaling, gespreksvoering, personeelsbeoordeling en ontslag en outplacement. Tevens wordt geleerd hoe het beste een flexibele schil van personeel te organiseren.

Na een eerste kennismaking volgt het programmavoorstel, waarbij u praktische hulpmiddelen krijgt om die in uw eigen situatie toe te passen.

Duur: 2 dagdelen (6 uur)

Kosten: in overleg

Groepsgrootte: max 5 deelnemers

Maatwerktrainingen

Onze maatwerktrainingen zijn toegespitst op uw bedrijf, met cases uit de praktijk. In deze trainingen wordt uw bedrijf geanalyseerd op knelpunten en in de training worden handvatten aangereikt die gelijk of op korte termijn toegepast kunnen worden. Trainingen waarvan het effect snel zichtbaar is. Fontein Personeel Training heeft trainingen met 100% tevredenheidsgarantie, voorbeelden hiervan zijn de (bewezen) trainingen: Leiderschapstrainingen op de werkvloer, maar ook de Ondernemerstraining voor het startend en groeiend bedrijf, waar medewerkers de manier van werken, denken en organisatie toegelicht krijgen inzake de bedrijfsvoering en de succesfactoren hiervoor.

Tijdsduur: dagdelen in overleg

Prijs: in overleg

Aantal deelnemers: in overleg