fbpx

Training persoonlijke vaardigheden

Time Management

Wilt u leren op een effectieve manier te delegeren, systematisch te plannen en uw werkaanpak te verbeteren? De cursus Time Management leert u prioriteiten te stellen en “nee” te zeggen op een verantwoorde manier, waarbij u uw interne en externe tijdverspillers weet te hanteren. De cursusleider bespreekt hoe u invloed kunt hebben op de tijd en persoonlijkheid, hoe u plant en delegeert, doelen en prioriteiten op de juiste manier stelt en stress en burn-out weet te voorkomen. Daarnaast wordt op een effectieve manier getoond hoe u omgaat met tijdrovers en -verspillers. De training is bedoeld voor iedereen die op de meest efficiënte manier met de tijd wil omgaan en meer werk in minder tijd wil uitvoeren.

Tijdsduur: 4 dagdelen

Prijs: in overleg

Training persoonlijke vaardigheden

Training Onderhandelen

In de training onderhandelen worden onderwerpen als macht, onderhandelingsdoel, spanningsvelden, dilemma’s en valkuilen behandeld. Het leert u naar een win-winsituatie toe te werken, waarbij u inzicht heeft gekregen in de kunst van het onderhandelen. Diverse stijlen van onderhandelen komen aan de orde, opbouw van onderhandelen en tips om succesvol te onderhandelen. De training is bedoeld voor mensen die moeite hebben te onderhandelen en willen leren betere onderhandelingsresultaten te bereiken.

Tijdsduur: 2 dagdelen

Prijs: in overleg

Training persoonlijke vaardigheden

Training Conflictbeheersing

Wilt u leren op een effectieve manier met conflicten om te gaan? De training conflictbeheersing leert u om te gaan met spannende situaties, deze te beheersen en goede resultaten te behalen, zonder dat de belangen van een ander verloren gaan. Een uitstekende cursus om de relaties op de werkvloer te verbeteren.

Tijdsduur: 1 dagdeel

Prijs: in overleg