Werken via Fontein Personeel

Wat doet Fontein Personeel?

Wil je graag weten wat wij doen en wat zij voor jou kunnen betekenen? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Je kunt tegenwoordig op verschillende manieren aan een baan komen. Online via social media of de online banenbanken, je kunt rechtstreeks op een vacature reageren en je kunt je inschrijven bij Fontein Personeel en daar aan de slag gaan. Maar hoe werkt dat dan bij Fontein Personeel? En waarom zou je dat doen?

Wat is Fontein Personeel?

Fontein Personeel is eigenlijk een soort marktplaats voor werk, waar vraag en aanbod van banen bij elkaar komen. Bedrijven zijn op zoek naar personeel en leggen deze vraag bij Fontein Personeel neer. Daarnaast zijn er mensen die werk zoeken en zij vragen bij Fontein Personeel wat zij voor hen kunnen betekenen bij het vinden van een baan. Zo ontstaat er een databank met banen en een databank met werkzoekenden.

De juiste match

De medewerkers van Fontein Personeel leggen vraag en aanbod naast elkaar en gaan op zoek naar de juiste match. Het kan gaan om parttime banen, fulltime banen, tijdelijke projecten en opdrachten, bijbaantjes of juist een vaste baan voor langere tijd.

Deze match wordt gemaakt door Fontein Personeel, de zg. Intercedent of recruiter. Wanneer je je als werkzoekende (online) aanmeldt of inschrijft zul je een gesprek hebben waarin oa. je c.v. wordt besproken. Daarnaast wordt uiteraard gekeken naar jouw wensen en behoeften, wat voor type werk je zoekt en welke baan goed past bij je ambities.

De recruiter gaat dan op zoek naar een baan voor je in de databank. In dit bestand staan alle banen die door werkgevers zijn doorgegeven.

Is er een match gevonden dan worden beide partijen aan elkaar voorgesteld en kan het zomaar zijn dat jij een baan hebt gevonden en de opdrachtgever een goede nieuwe werknemer. Daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

Niet alleen werk maar ook coaching en begeleiding

Wat doet Fontein Personeel nog meer naast werkzoekenden koppelen aan opdrachtgevers? Werk betekent niet alleen werk. Wij vinden namelijk dat je je moet blijven ontwikkelen. Binnen je vakgebied, of omdat je het roer om wilt gooien. We hebben daarvoor samenwerkingsverbanden met opleidingsinstituten, waar je je kunt laten om- of bijscholen op bijvoorbeeld hoveniersgebied, metaal en dergelijke. Maar ook op allerlei andere manieren bieden wij je de kans om een kanjer te blijven of te worden in jouw werk.

Verschillende soorten contracten als je werkt via Fontein Personeel

Als je via ons kantoor werkt bij één van de opdrachtgevers dan werk je meestal als uitzendkracht. Maar niet altijd. Je kunt op uitzendbasis werken, maar bijvoorbeeld ook op detacheringsbasis. In beide gevallen heb je een arbeidsovereenkomst met de backoffice van Fontein Personeel. De backoffice is onder andere lid van de NBBU en beschikt over NEN4400-1 en VCU certificering. De backoffice is dan je werkgever en je werkt met fasecontracten.

Welke banen vind je bij Fontein Personeel?

Je kunt voor allerlei banen terecht bij ons kantoor. Op alle niveaus. Van middelbaar geschoold tot en met mensen met een hbo diploma. Wij hebben diverse vacatures op verschillende vakgebieden zoals: bouw, productie, logistiek, weg- en waterbouw, groen, tuinbouw, metaal, sales etc..

We bieden banen voor starters zonder ervaring en ook voor meer ervaren mensen in bijvoorbeeld leidinggevende functies. En bovenal zijn het allemaal banen waarin je kunt groeien.