fbpx

Advies

Ze zeggen wel eens “ik wens je veel personeel”.

Tja het is echt niet eenvoudig om de juiste mensen aan te nemen en het geeft je soms behoorlijke kopzorgen. Fontein Personeel heeft verstand van goed personeel, niet alleen van de procedures die bij het aannemen van mensen horen maar vooral ook van: welk moment is het meest geschikt, is die nieuwe medewerker echt nodig of is begeleiding/opleiding van een huidige medewerker de oplossing, wat voor soort mens past het beste in uw team?

U begrijpt het al, met onze kennis en ervaring op HR-gebied kunnen we u erg goed adviseren.

Betrokken medewerkers met de juiste vaardigheden zorgen voor arbeidsvreugde en dat zorgt weer voor een optimaal rendement. Dat is toch wat u zoekt!?

Betrek Fontein Personeel dus zo snel mogelijk bij uw HR-vraagstukken. Samen komen we tot mooie plannen en strategieën om uw huidige medewerkers nog enthousiaster te maken, hun competenties optimaal te benutten en eventuele nieuwe medewerkers direct productief te krijgen. Alles gericht op arbeidsvreugde, betrokkenheid en rendement.

Met de juiste mensen op de juiste plek lijkt de onderneming bijna vanzelf te cruisen. Er ontstaat ruimte voor rust en op de momenten dat het nodig is lijkt de flexibiliteit oneindig. Heerlijk met autonome en zelfsturende teams nemen de zorgen af en de focus toe!

Bel ons voor een afspraak: 06 – 81 20 07 84

Of mail naar info@fonteinpersoneel.nl