fbpx

Wat doet Fontein Personeel?

Fontein personeel bemiddelt tussen werkgevers en medewerkers. Dit doen wij op alle vlakken. Wij bemiddelen voor tijdelijke en vaste functies, op uitzendbasis en via detachering. Wij bemiddelen ook op basis van Werving & Selectie en voor ZZP-opdrachten.

 

De juiste match

Wanneer je je als werkzoekende inschrijft nemen wij contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Tijdens de kennismaking kijken wij uiteraard naar jouw wensen en behoeften, welk type werk je zoekt en wat goed past bij je ambities.

Wij vergelijken jouw wensen met de beschikbare vacatures zodat we de juiste match kunnen maken. Bij een match stellen wij je persoonlijk voor aan de opdrachtgever en als de klik er is kun je aan de slag!

 

Coaching en begeleiding

Werk betekent niet alleen werken. Wij vinden dat je jezelf moet blijven uitdagen en ontwikkelen. Binnen je vakgebied, of omdat je het roer om wilt gooien. We hebben daarvoor samenwerkingsverbanden met opleidingsinstituten, waar je je kunt laten om- of bijscholen in diverse vakgebieden.

Hoe werkt Fontein Personeel?

Je kunt op uitzendbasis werken, maar bijvoorbeeld ook op detacheringsbasis. In beide gevallen heb je een arbeidsovereenkomst met de backoffice van Fontein Personeel. De backoffice is onder andere lid van de ABU en beschikt over NEN4400-1, SNA- en VCU certificering.  Voor ZZP-ers bemiddelen wij voor opdrachten en regelen wij de facturatie.

 

Vacatures bij Fontein Personeel

Je kunt voor allerlei vacatures terecht bij ons. Op alle niveaus. Van middelbaar geschoold tot en met een HBO-diploma. Wij hebben diverse vacatures op verschillende vakgebieden zoals: logistiek, productie, techniek en montage.

We bieden banen voor starters en voor meer ervaren medewerkers.

 

Partners

Fontein Personeel is partner van Jigler. Jigler vervult als uitzendorganisatie een allocatieve rol op de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij zijn agent  van Jigler en werven en selecteren namens Jigler. Jigler is een handelsnaam van P-services Solutions BV met KVK nummer 58309837.