fbpx

ZZP bemiddeling

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling tussen personeel en opdrachtgevers. Wij bemiddelen ook voor ZZP’ers (zelfstandigen zonder personeel).

Onze opdrachtgevers zijn vooral te vinden in de metaal, installatie, montage en op de bouw. Fontein Personeel is erkend door de ABU en SNA-gecertificeerd.

Onze werkwijze

Wij brengen ZZP’ers en opdrachtgevers met elkaar in contact. Zo koppelen wij de ZZP’er aan de juiste opdrachtgever. Dit wordt vastgelegd in een 3-partijen-overeenkomst. Dat betekent dat de ZZP’er en de opdrachtgever zelf ook een overeenkomst met elkaar afsluiten.

Door ons grote netwerk in Oost-Nederland vinden wij snel en betrouwbaar de passende opdrachtgever voor een ZZP’er. Bovendien verzorgen wij de facturatie en administratie.

Ik ben ZZP’er: waarom bemiddeling door Fontein Personeel ?

Jij kunt je concentreren op wat je het beste kunt: je vaardigheden inzetten om de afgesproken klus te klaren.
De administratie en het vinden van de juiste opdracht worden door ons verzorgd.
Wij kunnen ook de administratie, facturering en het debiteurenbeheer voor bestaande en toekomstige opdrachten verzorgen.
Wij bieden dan een garantie voor uitbetaling van de facturen.

Je bent van harte welkom bij Fontein Personeel

Iedereen is van harte welkom, of je nu een ervaren ZZP-er bent of wilt starten als ZZP-er. Wij adviseren je graag en denken met je mee. Neem contact met ons op!

Stuur een mail naar: info@fonteinpersoneel.nl of neem contact op via 06-81200784.